Private Dining Amsterdam

U bent van harte welkom in mijn huiskamerrestaurant – Private Dining Amsterdam. Private Dining Amsterdam is gelegen in een van de mooiste buurten van Amsterdam, in Oud-Zuid. Zo combineert u de intimiteit van onder elkaar thuis dineren met alle voordelen van een professioneel restaurant. Mijn huis is prachtig hersteld in oude staat en ik dek voor u met mooie serviezen, tafelzilver en verse bloemen. In mijn huiskamer restaurant kunt u dineren met een gezelschap van 12 tot 32 personen en bij mooi weer staan de tuindeuren open. Wij ontvangen u met een glaasje prosecco en borrelhapjes vooraf en vervolgens serveren wij een 3-gangen menu van het seizoen met bijpassende wijnen, koffie, thee en lekkers. De wijnen zijn afkomstig van: ‘De Vier Heemskinderen’- importeur van bijzondere wijnen uit Frankrijk. Voor meer informatie kunt u mij direct bellen of mailen.