Private Dining

Vorige week heb ik in besloten kring met 14 vrienden mijn 30ste verjaardag gevierd bij Adrienne Eisma thuis (“Private Dining Amsterdam250”).
Alle ingredienten voor een memorabele avond waren ruimschoots aanwezig: intimiteit, gezelligheid, service en bovenal uitmuntende gerechten.

In een typische “Amsterdam-oudzuidsche huiselijke sfeer” in een knusse edoch klassevolle inrichting werd met veel liefde een op mijn smaak aangemeten en tevoren doorsproken 4 gangen menu bereid en geserveerd door een enthousiaste en uiterst professionele brigade.

Ik kan niet anders zeggen dat de avond uitstekend verlopen is en dat ik een goede beurt heb gemaakt bij mijn vrienden (net als ik overigens toch zeer doorgewinterde uit-eters, die wel wat gewend zijn). 

Na afloop heb ik jouw visitekaartjes uitgedeeld en in chirurgisch Nederland heb je nu in ieder geval een goede reputatie opgebouwd :).

Chef Adrienne is in mijn ogen DE optie voor een groepsdiner “en petit commite”: sfeer uitmuntend en eten top, met een zeer behulpzame Adrienne Eisma in het voortraject ter uitstippeling van het menu. 

 Johan Lange